Breivik – Hillevågsvannet


View Larger Map

 

Det er gjort et godt arbeid her ute, gangveien er av god standard. Så god at det ikke vil være noe problem å gå her med barnevogn eller rullestol. Riktignok går det litt opp og ned, men med trykk på litt.

Som nevnt flere ganger, er det en fryd å se på fargene i naturen nå, grønt og flott. Så får vi skyve tanken om at sola har snudd og ikke bry oss om det de nærmeste par månedene.

Vi startet turen fra Båthavnen i Breivik som du ser bilde på til høyre her. Det var aktivt i havnen, folk pusser fortsatt på båtene sine. Skulle kanskje tro at de fleste hadde kommet seg på sjøen nå når vi skriver Juli måned om få dager.

Det er mange nydelige båter å se her, både inne i havnen og ute på sjøen. Trafikken på fjorden så ut til å være nok så jevn denne søndagen, men med bort i mot 20 grader i luften og delvis sol så gjelder det jo å benytte anledningen.

Det er mange kjekke rasteplasser på denne strekningen mellom Breivik og Hillevågsvannet. De kommer faktisk tett som hagl. Så her kan du pause deg i gode faseliteter nærmest hver 400 meter.

Det er en enkel tur dette, men du så sjarmerende med badeliv og båtliv. Turen her går nærmest av seg selv når det er så mange inntrykk å fordøye.

Her er en lite filmsnutt fra stedet. Trykk her !

Gamle Ramsvig skole og båthavnen går vi også gjennom på veien videre, her ser vi at det gamle staslige skolebygget har fått et nytt tilbygg i moderne stil. Om dette passet inn får du vurdere selv i denne filmsnutten.

Stedet er forøvrig en perle der det ligger landlig til, samtidig så nære bebyggelsen. Bildet til høyre viser litt av havnen og selve skolebygget.

Videre kommer man til Goddalen badeplass og til slutt ender gangveien opp ved Roklubbens hus like før båthavnen i Hillevågsvannet.

Hvordan komme hit:  Kjør over Strømsbrua og gjennom Storhaugtunellen. Når du kommer ut av denne, så holder du rett frem i alle kryss og rundkjøringer. Da ender du opp i båthavnen i Breivik, turen starter her.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Lett, Rogaland, Stavanger, Tid: 1 - 3 timer. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.